Quantum Touch

Keskustelufoorumi Quantum Touch hoitajille


  Reiki vs. QT

  Jaa

  Anne
  Vierailija

  Reiki vs. QT

  Viesti kirjoittaja Anne lähetetty Ke Kesä 03, 2009 1:44 pm

  Hei
  Olen reikillä hoitanut itseäni parisen vuotta. Ja muutaman kerran myös ystäviäni, ihan viime aikoina. Tunnen energian erittäin vahvasti. Muita hoitaessani alan "heilua" ja sama heilunta ja pyörittävä tunne tulee myös itsehoidossa, kun istun paikallani. Varsinainen kysymykseni on se, että en käytä mitään reiki-symboleita ennen hoitoa. Keskityn, liitän kämmene eteeni toistensä liki, keskityn. Hetken kuluttua tunnen energian kämmenissäni. Ja hoito voi alkaa. Kuulostaako "itselöydetyltä" Quantumilta...? Smile

  PauliH

  Viestien lukumäärä : 25
  Registration date : 11.02.2009

  Vs: Reiki vs. QT

  Viesti kirjoittaja PauliH lähetetty Ke Kesä 03, 2009 5:09 pm

  Moi ja kiitos kysymyksestäsi.

  Kuvauksesi perusteella asiasta ei voi mielestäni sanoa mitään varmuudella. Se, että tuntee energian vahvasti tai tapahtuu "heilumista" tarkoittaa kyllä sitä, että jonkinlaista virtaa on vahvasti liikenteessä, mutta se ei välttämättä ole QT:tä. Itsellänikin nimittäin virtaa kämmenistä "jotakin" 24/7 ilman mitään reiki-symboleita, mutta QT:tä se ei ole.

  QT perustuu tietoiseen hengityksen ja keskittyneen "kuvittelun" yhdistämiseen. Ehkä jokunen tarkentava kysymys on paikallaan:

  1. Liittyykö tähän "keskittymiseesi" myös tietynlainen hengitystekniikka?
  2. Mitä ajattelet kun keskityt?
  3. Mikä on hoidon vaikutus, eli tapahtuuko tämän "itselöydetyn" QT:n avulla hoitoja tehdessäsi nikamien tms. mobilisaatioita?

  Jos muuten vastasit tuohon kolmanteen kysymykseeni myöntävästi, niin kannattaa olla erittäin varovainen hoitoja tehdessään.

   Kellonaika on nyt Ke Joulu 19, 2018 11:22 am